Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 23 de maig del 2013

IPA Americana - Compte i Anàlisi dels llúpols

Molt bones, després de tenir abandonat el blog (massa temps) començaré una altre secció que serà dedicada a articles, retalls de premsa i curiositats que trobi per la web. Intentaré traduir-los, ja que casi tots venen en anglès (els que pugui...). Vull que tingueu paciència, ja que precisament no s'em coneix pel meu "don en llegües" (bàsicament no tinc ni puta idea...) però faré l'esforç!

Començaré amb un article molt interesant que vaig trobar en una discusió en el foro de Cerveceros Caseros, i que va ser copiat de Themadfermentationist.com
Diu així:

IPA Americana – Compte i Anàlisi dels llúpols

En els últims anys, poc a poc m'he anat construint una llista de les varietats de llúpol afegit a algunes de les meves Double IPA i IPA preferiedes. La llista estava amagada en el fons d'una de les meves receptes IPA preferides, però ha crescut fins al punt en què crec que mereix el seu propi post.

La informació de la llista a continuació prové d'una àmplia varietat de fonts. Moltes cerveseries publican les seves comptes de llúpol en els seus llocs web, en altres casos, llibres, articles de revistes, i podcasts han proporcionat receptes o ingredients directament d'una fàbrica de cervesa. Jo també he rebut una bona informació en forma de missatges de correu electrònic de cerveseries que altres cervesers casolans han estat publicant en els fòrums. No obstant això, encara que jo confiava que tota la informació que a continuació es precisa en el moment, les opcions del llúpol canvien freqüentment amb l'oferta, la demanda i el gust. El fet que una fàbrica de cervesa utilitzi un determinat llúpol en la cervesa abans, no vol dir que encara ho fan avui dia.

Sota la secció, hi ha una llista amb els llúpols de cada cervesa, he comptabilitzat el nombre de cerveses que contenen cada llúpol. Fora de 192 opcions llúpol totals realitzades (4,27 varietats de llúpol per cervesa de mitjana), 133 (69,3%) d'ells eren de només set varietats (Centennial, Simcoe, CTZ, Cascade, Amarillo, Chinook i Citra). El llúpol més popular, el Centennial, es va presentar al 60% de les receptes! Només dues de les 45 cerveses no inclouen almenys un dels set millors varietats (és a dir, Alpine Nelson, i Hill Farmstead Galaxy) - DC Brau On the Wings of Armageddon, s'elabora amb una barreja del llúpol Falconer’s Flight, encara que estic segur conté almenys una de les millors set varietats.

La lliçó principal per a mi va ser la gran varietat de combinacions de llúpol que poden fer estupendes cerveses. Em sembla increïble que cap de les 45 cerveses de sota hagin coincidit exactament la mateixa combinació de llúpols! Encara tenint en compte que fins i tot i només tenint les 7 millors varietats, i suposant que vostè pot preparar una cervesa amb entre 1-4 varietats, hi ha 1099 combinacions possibles, que ni tan sols inclouen les diferències entre l'ús de les mateixes varietats en diferents punts del procés de o en diferents proporcions! Sovint, és la tècnica del llúpol, i la qualitat dels llúpols que realment mereix el crèdit per a la producció preferentment d'una gran IPA que la combinació específica.

Vaig a mantenir l'actualització d'aquesta llista. Molt content de poder anotar tots els suggeriments, però el meu objectiu és només afegir el que crec que són excel · lents cerveses. No vull que això sigui una llista dels llúpols en cada IPA!

Alpine Duo - Simcoe i Amarillo

Alpine aniversari de llúpol – Pacífic Jade, Centennial, Amarillo, Columbus, Nelson Sauvin, Citra, i Simcoe.

Alpine Nelson - Nelson Sauvin i Southern Cross

Alpine Hoppiness Pure - Hallertau, Hersbrucker, Tomahawk, Cascade i Centennial

Avery Maharaj - Columbus, Centennial i Simcoe

Ballast Point Sculpin – llúpol en el mash: Simcoe, Bullició: CTZ, Chinook, Cascade, Northern Brewer, Centennial, Galena, Amarillo, Dry Hop: Amarillo i Simcoe. Per a un lot de 5 galons un Dry Hop amb prop de 3 onces de cada un.

Bear Republic Racer 5 - Chinook, Cascade, Columbus, i Centennial

Bell’s Hopslam - (2007) Hersbrucker, Centennial, Glacier, Vanguard, i Crystal en el bullidor d'aigua i després Dry Hopped amb Simcoe. El 2009 hi ha un esment de Amarillo, a més del Simcoe al Dry Hop.

Bell’s Two Hearted - Centennial

Boulevard Double Wide - Zeus, Bravo, Chinook, Centennial, Cascade

Brew Kettle  White Rajah - Citra, Centennial, i lSummit

Captain Lawrence Captain’s Reserve - Columbus, Chinook i Cascade (un comentarista a continuació suggereixen que també s’afageix Simcoe )

Cigar City Jai Alai - Caldera llúpol: Ahtanum, Columbus, Cascade, Amarillo, i Centennial. Dry Hopped amb Simcoe.

Coast The Boy King - Citra, Chinook, Nugget, Cascade, Centennial i Columbus.

DC Brau On the Wings ofArmageddon – Falconer’s Flight (blend)

Fat Head’s Head Hunter - Simcoe, Columbus, i Cascade

Firestone Walker Double Jack - Amargor: Warrior, Columbus, Caldera: Cascade i Centennial;
Dry Hops: Amarillo, Cascade i Centennial

Firestone Walker Union Jack - Amargor: Magnum, Bullidor: Cascade, Centennial, Dry Hop: Amarillo, Cascade, Centennial, Citra, Chinook i Simcoe

Flying Fish Exit 16 – primer caldo: Citra, Bullidor: Columbus, 5 minuts: Centennial: 3 min: Simcoe. Whirpool: Citra. Primer Dry Hop: 50% Chinook, 50% Citra, Segon Dry Hopc: 75% Citra, 25% Columbus

Great Lakes Commodore Perry - Simcoe, Willamette, i Cascade

Green Flash Le Freak - Caldera: Summit i Nugget. Dry Hop amb Amarillo durant la fermentació

Green Flash West Coast IPA - Simcoe, Columbus, Centennial i Cascade

Hill Farmstead Abner - Chinook, Citra, Columbus, Simcoe i Warrior

Hill Farmstead Ephraim - Centennial, Chinook, Columbus, Simcoe i Warrior

Hill Farmstead Doble Galaxy - Galaxy

Hill Farmstead Susan - Citra, Simcoe i Riwaka

Ithaca Flower Power - Caldera: Simcoe, Cascade, Ahtanum i Centennial. Dry-Hop: Simcoe, Amarillo i Chinook

Kern River Citra Double IPA - Nugget d'amargor, Citra a la caldera, i Citra i Amarillo en el Dry Hop

Lagunitas Sucks - Chinook, Simcoe, Apollo, Summit, Nugget, i HBC342

Port Hop 15 - Caldera: Challenger, Golding, Chinook, Tettnang, Magnum, Phoenix, Sterling, Cascade, Centennial, Simcoe, Columbus, Galena, Amarillo, Saaz i Aurora. Dry Hop: Simcoe i Centennial.

Russian River Plini the Elder -  Bullidor  extracte de llúpol, Simcoe, Columbus, Centennial i Amarillo. Dry Hop Simcoe, Columbus, Centennial i Amarillo.

Russian River Plini the younger - Amargor amb extracte, Amarillo extracte mitjans d'ebullició, Amarillo i Simcoe (a més d'altres?) En el punt d'ebullició.
Horari del Dry  Hop
DH 1 Simcoe, Amarillo, Centennial durant una setmana i eliminar
DH 2 Amarillo, Centennial durant una setmana i eliminar
DH 3 Simcoe durant una setmana i eliminar
DH 4 Simcoe, Amarillo Dry Hop en el Keg

Smuttynose Big A IPA - 2008: Nugget, Cascade, Centennial, Crystal, Chinook, Sterling.

Smuttynose "Finestkind" - Amargor: Magnum; condimentació: Simcoe, Centennial, Santiam, Dry Hop: Amarillo

Societe The Pupil - Nelson Sauvin i Citra

Southern Tier Unearthly IPA - Caldera: Chinook i Cascade, Hop Back: Styrian Golding, Dry Hopped: Cascade, Centennial i Chinook

Stone 10th Anniversary - Amargor: Summit. Whirlpool: Chinook i Crystal. Dry Hop: Simcoe i Crystal.

Stone IPA - Chinook, Columbus, i Centennial

Stone Ruination - Amargor: Columbus. Whirlpool: Centennial.  Dry Hop: Centennial

Surly 16 Grit / Abrasive - Warrior, Citra (. Anteriorment CTZ amargor extracte, Amarillo, i Columbus Abans d'això, bullidor d'aigua llupolaven amb extracte CTZ, Amarillo i el llúpol Glacier Dues vegades dry hopping amb la glacier i Amarillo.).

Surly Furious - Warrior, Ahtanum, Simcoe i Amarillo

Tröegs Nugget Nectar - Nugget, Warrior, Tomahawk, Simcoe, Palisade. Hop Back: Nugget

Three Floyds Dreadnaught - Warrior, Simcoe, Centennial i Cascade

Three Floyds Zombie Dust - Citra

Town Hall Masala Mama - Amarillo, Cascade, Centennial, i Mt. Hood

Comte dels llúpols utilitzats:
Centennial 27
Simcoe 24
CTZ (Columbus, Tomhawk o Zeus) 20
Cascade 19
Amarillo 16
Chinook  16
Citra 11
Warrior 7
Nugget 6
Summit 4
Ahtanum 3
Crystal 3
Magnum 3
Nelson Sauvin 3
Hersbrucker 2
Sterling 2
Galena 2
Extracte de Llúpol 2 (probablement més)

1 cada un (Falconer’s Flight, Mt Hood, Tettnang, Styrian Golding, Northern Brewer, Willamette, Jade Pacífic, Santiam, Southern Cross, Hallertau, Glacier, Bravo, Vanguard, Galaxy, HBC342, Apollo, Challenger, Golding, Tettnang, Phoenix, Saaz , Aurora, Palisade, i Riwaka)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada