ROBER TIKO
Recepte per a 20 litres
Estil: Porter
Alcohol: 6,5%
Amargor: 42,9 IBU's
Densitat Inicial: 1.067
Densitat Final: 1.017
Copa: Pinta Nonick
Ingredients:
Malta
- 5,100 Kg. Pale Ale Maris Otter
- 300 gr. Malta Munich
- 175 gr. Malta Chocolate
- 175 gr. Malta Black
- 500 gr. Malta Crystal 120 EBC
Llúpol
- 25 gr. Centennial 60 minuts
- 28 gr. Northern Brewer 15 minuts
Llevat
- Fermentis Safale S04
Altres
- Dextrosa per fer el Priming
Vaig realitzar un empaste de 2,5 a 1 en el macerat , realitzant el Batch Sparging.
15 minuts entre el refredament i oxigenació.
Un cop finalitzada l'elaboració, van sortir els següents valors:
Densitat Incicial: 1.070
Densitat Final: 1.021
Alcohol: 6,69%
Amargor: 53,1 IBU's
Lítres: 16 (buff encara he de trobar la mida)
Príming: 88 gr. de dextrosa (em vaig quedar curt...)
Aquesta ja l'he tastat i he de dir que ha quedat molt bona (encara li faltaria una setmana d'envelliment.
He de reconeixer que li falta escuma i un pel de gas, però ha quedat molt bona de gust.
És una adaptació de la Cervesa Nogne Porter (Noruega), una gran cervesa que em va sorprendre molt i realment té un cert aire.
En breu posaré fotos del producte final en cada recepte.
Va por ti Rober!!!
Va por ti Rober!!!
Foto penjada, poc a poc va tenin més escuma i va millorant, aquesta necesitarà més temps que la RIPAA, però està de collons!
Rober Tiko |
Salut!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada